Webdesign Assen

Webdesigner gezocht in Assen? Colijn Media bouwt websites in het bekende CMS systeem ‘WordPress’. Met die geweldige systeem kunnen we mooie resultaten neerzetten zoals een corporate website of een webshop. Vele klanten gingen u voor zoals u wellicht heeft kunnen zien op de portfolio pagina .

Het is belangrijk dat uw website voorzien is van een responsive design. Hiermee bedoelen we dat de website zich automatisch aanpast aan het mobile device waarop deze geopend wordt. Op een Ipad zal een andere layout verschijnen dan op een smartphone of een laptop. Dit is niet alleen goed voor de leesbaarheid van de website maar ook voor de SEO. Door SEO toe te passen op de webpagina’s zal uw website goed vindbaar zijn door uw potentiële klanten.

Interesse gekregen in een website door Colijn Media? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen  

Webdesign, videobewerking en SEO?

Door het maken van originele foto’s of video’s creëren we unieke content. Unieke content houdt in dat Google de inhoud van de webpagina herkent als ‘nieuw’ en niet gekopieerd  van andere websites. Hierdoor zal de webpagina hoger geïndexeerd worden in de Google rankings, en zullen potentiële klanten deze pagina sneller en makkelijker vinden.

 

Webdesign Assen door Colijn Media

Webdesign Assen

Assen kent vele midden klein bedrijven die vaak nog niet beschikken over een goed werkende website. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 bedrijven hier niet mee bekend zijn, of simpelweg geen budget hebben voor een website omdat deze vaak erg prijzig zijn. De ervaring leert dat een website bouwen tegenwoordig steeds simpeler is en dus zullen de prijzen hiervan ook drastisch gaan dalen. Dit biedt grote kansen voor kleine bedrijven in Assen en omstreken.

Wanneer webpagina’s op de juiste zoekwoorden ingericht zijn door SEO toe te passen, is het verschil snel te merken in de bezoekersaantallen. Hoe verbeterd Colijn Media de vindbaarheid? Door webpagina’s te analyseren en te verbeteren zodat Google er de juiste informatie uit kan halen. Vervolgens zal Google de webpagina een bepaalde positie geven in de Google ranking. We proberen op een zo goed mogelijke manier de webpagina een bepaalde autoriteit mee te geven door de juiste zoekwoorden te implementeren in afbeeldingen, video, tekst en vele andere aspecten van de website.

Beter gevonden worden dan de concurrent?

Door de website van de concurrent te analyseren, kunnen we proberen deze voorbij te gaan in de Google pagerank. Wat moet er op de webpagina gebeuren zodat deze beter is dan die van de concurrent? Hiervoor zijn verschillende betaalde programma’s op de markt, zodat we het lek precies boven weten te krijgen. Vervolgens proberen we de pagina aan te passen en gaan we de progressie monitoren via Google Analytics.