, ,

Wat is content marketing?

Wat is content marketing?

Wat is content marketing?

Wat is content marketing? Het is een veelgestelde vraag tegenwoordig. Content marketing wordt namelijk steeds meer toegepast op websites en sociale media kanalen. Om een duidelijk beeld te kunnen geven wat content marketing is, gaan we eerst kijken wat content eigenlijk is. Content is eigenlijk alles wat we online zetten. Dit kan een enkel bericht zijn op je bedrijfspagina, op sociale media of een nieuwsbericht op je site. Content is dus eigenlijk de inhoud die jij toevoegt aan het internet.

Content marketing toepassen?

Wanneer je de term “marketing” ergens mee combineert, gaan we al snel denken aan het genereren van geld. Door content marketing toe te passen zouden we dus geld kunnen genereren. Het enige wat er nu gebeurt is dat we berichten online zetten die het product of de aangeboden dienst aanprijzen bij de potentiële klant. Een promotievideo online zetten is dus een vorm van content marketing wanneer deze daadwerkelijk bij de potentiële klant op het beeldscherm verschijnt.

Meer weten over content marketing of videoproductie? Neem dan gerust contact op via de contactpagina of bekijk direct de maandelijkse pakketten.

Zie ook: 

Alles over goedkope Airpods