Promotiefilmpje op maat!

promotiefilmpje

Promotiefilmpje op maat

Promotiefilmpje laten maken?

Om een duidelijk promotiefilmpje te maken gaan we eerst bij de klant op bezoek om erachter te komen wat men precies voor ogen heeft. We proberen een kleine schets te maken van wat de wensen zijn en sturen voorbeelden van andere filmpjes om te sfeer te bepalen. Om deze sfeer te kunnen bepalen zijn Youtube en Vimeo twee hele goede platforms om voorbeelden te verzamelen. Ook kan men natuurlijk een kijkje nemen in ons eigen portfolio.

Promotiefilmpje op sociale media

Het plaatsen van een promotiefilmpje op sociale media is onmisbaar nadat we het project hebben opgeleverd. Je wilt tenslotte veel kijkers bereiken met je promotiefilmpje. Sociale media platforms als Youtube, Facebook en Instagram zijn uitermate geschikt om kijkers te bereiken. Wat tegenwoordig steeds populairder wordt is het plaatsen van een filmpje van 1 minuut op je zogenaamde Instagram story. Hierbij kunnen mensen het filmpje bekijken op hun tijdlijn zonder deze te downloaden. Wanneer men je Instagram account volgt, is het filmpje direct zichtbaar.

Komt u er niet uit met het plaatsen van het filmpje op verschillende sociale media kanalen? Dan helpen wij u graag een handje.

Adverteren is ook een zeer goede strategie om de kijker te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld op Facebook of Instagram.

Er wordt van tevoren een budget ingesteld om een bepaald aantal gebruikers te bereiken. Tijdens deze campagne kunnen we de statistieken tot op de voet volgen, en ingrijpen daar waar dat nodig is.

Resolutie

Een promotiefilmpje dat op sociale media geplaatst zal worden, is volledig in HD (High Definition). Het is niet meer van deze tijd om als professioneel bedrijf filmpjes te plaatsen die niet in HD geschoten zijn. We editen dan ook altijd in een resolutie van 1080p. Indien de video op grotere schermen getoond zal worden kunnen we kiezen voor een resolutie van 4K.

Interesse gekregen in een promotievideo? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.