Mijn bedrijf op Google? Zo werkt het!

Mijn bedrijf op Google

Mijn bedrijf op Google

Mijn bedrijf op Google vindbaar maken? Wanneer je in de zoekmachine opzoek bent naar een bepaald bedrijf of product, kun je bijna niet om de bedrijfsvermelding heen. Een goede bedrijfsvermelding in Google is dat ook van essentieel belang voor elke startende ondernemer. Google Business  is de website waarop je een eigen bedrijfsvermelding kan maken met alle benodigde informatie zoals openingstijden, contactgegevens en foto’s van jouw bedrijf.

mijn bedrijf op Google

 

Hier zien we een voorbeeld van hoe mijn bedrijf op Google verschijnt wanneer je ‘Colijn Media’ in de zoekbalk intypt. Wat misschien wel het meest belangrijke onderdeel is van Google Business, zijn de reviews die klanten kunnen schrijven over jouw product of dienst. Er verschijnen dan sterretjes bij jouw bedrijf in Google en wanneer er vele reviews geschreven zijn zal Google deze meenemen in de beoordeling van je website. Dit is later van belang voor je posities in Google.

Facebook

Ook de reviews die op jouw Facebook bedrijfspagina geschreven worden, zijn zichtbaar in de bedrijfsvermelding in Google. Verzamel dus zoveel mogelijk reviews zowel op Google als op Facebook.

Weet je niet hoe je reviews ontvangt en heb je hulp nodig bij het zichtbaar en vindbaar maken van jouw bedrijf of onderneming? Colijn Media helpt u graag, dus neem gerust contact met mij op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.