Geld verdienen met Youtube?

Geld verdienen met Youtube

Geld verdienen met Youtube?

Geld verdienen met Youtube, wie kent ze niet?  Vloggers die dagelijks content online zetten waar jij als kijker onbewust uren per week naar zit te kijken. Vloggen is een variant het welbekende “bloggen” wat afgekort is van het woord ‘weblog’.Bij Vloggen gaat het om het maken van video’s van jezelf, waarin je vele meningen, standpunten en soms je dagelijks leven deelt met je kijkers.

Kun je veel geld verdienen met Youtube?

De verdiensten liggen ver uit elkaar als we kijken naar wat een Youtube kanaal kan opleveren. Zo heeft Youtube een aantal richtlijnen. Ruim gezegd leveren 1000 views je tussen de €0,20 en €5.00 op. De verschillen liggen dus ver uiteen. Het is dus van belang dat je video’s erg vaak bekeken worden om inkomsten te genereren met je Youtube kanaal. Bekende vloggers in Nederland zoals EnzoKnol verdienen dan ook duizenden euro’s per maand door hun leven te delen met hun trouwe kijkers.

Google Adsense koppelen aan je Youtube kanaal

Door je Youtube kanaal te koppelen aan een Google Adsense account, krijg je als videomaker de mogelijkheid om advertenties in je video’s te tonen. Hierbij gaat het om het aantal keren dat er op deze advertentie geklikt wordt. Om je Youtube kanaal te koppelen ga je naar videobeheer van je kanaal.